Folositi sampon uscat?

Folositi sampon uscat?

Mesajde Ania » 04 Mai 2011 21:01

Am vazut prin reviste in ultima perioada reclame la sampon uscat. Ati utilizat vreodata? Daca da, ce parere aveti despre el?
Ania

Re: Folositi sampon uscat?

Mesajde chrystina06 » 10 Mai 2011 12:49

Salutari! Am citit si eu, si chiar mi-a starnit curiozitatea! Inca nu am utilizat, dar ma tenteaza! Si am mai auzit ca si pudra de talc ar putea fi un bun inlocuitor al samponului uscat, pudra absoarbe toata grasimea, parul ramanand uscat si avand volum! Eu cel putin nu-mi pot spala parul f des, rupandu-se multe fire, cu toate ca il clatesc cu apa calduta, si nu folosesc produse de ingrijire- coafare in mod agresiv! Cam o zi, doua, merge sa folosesti varianta cu samponul uscat sau pudra de talc, am mai citit cateva pareri, si o sa imi iau si eu o pudra de calitate pt. par! Pa, o zi frumoasa! :)
chrystina06

Mesajde Fashionista » 16 Mai 2011 11:56

Ania, de cand am descoperit samponul uscat trebuie sa il am in permanenta! Nu il folosesc foarte des, o data sau de doua ori pe saptamana, dar e foarte bun! Chiar ii da volum si il face sa arate ca nou, am incercat unul de la Tigi, dar recipientul era prea mare si acum imi cumpar samponul uscat de la Sephora, e destul de mic si il poti lua in geanta.

Pudra de talc nu am incercat, am inteles ca totusi lasa o urma alba si daca nu esti blonda nu se vede tocmai bine dar nu stiu daca e adevarat caci pudra de talc contine si acest sampon uscat.
Don't ever be afraid to step out and do something different!
Fashionista

Mesajde pya_p » 24 Iun 2011 13:31

o sa incerc si eu mai ales ca mi se unge parul destul de des...cred ca ok..mai ales ca am suvite blonde
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume"
pya_p

Mesajde Snow Bunny » 01 Iul 2011 15:39

eu am parul destul de uscat si usor deteriorat, presupun ca nu-i recomandat sa-l incerc?
apropo de sampoane, a incercat cineva pe cele de la balea?
Snow Bunny

Mesajde Floppy » 02 Iul 2011 17:08

Pe mine nu prea ma incanta ideea unui sampon uscat. Prefer sa folosesc apa si samponul. Ma bine spal murdaria, decat sa o maschez.
Floppy

Mesajde Snow Bunny » 03 Iul 2011 21:18

^asa zic si eu. Plus ca nu vad cum ar curata in profunzime parul si scalpul un sampon uscat. :-?
Snow Bunny

Înapoi la FASHION and BEAUTY Forum